Haar highlights

Haar highlights is het verven van plukjes van je haar.

Hierdoor krijg je meer style in je haar. Na het aanbrengen van highlights moet je je haar onderhouden met voedende shampoo en condioner voor geverfd haar. Met highlights wordt ook vaak bedoeld dat je lichte plukjes tussen het donkere haar laat aanbrengen. Met highlights kun je verrassende effecten in je kapsel laten aanbrengen zonder je volledige kapsel een andere kleur te geven. We onderscheiden de volgende soorten highlights: Ombré hair color,  schaduw highlight.

Dit is een mooie kleurvariatie voor brunettes die je tegenwoordig veel ziet in het haar van celebraties op het rode tapijt.

Zie bijvoorbeeld foto’s van de highlights van Cameron Diaz en fotomodel Vanessa Hudgens. Dip-dye haarkleur: is ook in 2013 nog steeds heel populair. Dit is een techniek waarbij niet een volledige haarpluk, maar de haaruiteinden van de haarplukken worden gehighlight. Highlights worden bijvoorbeeld gedragen door Heidi Klum, Elle Macpherson en Christina Aguilera. Bruin-blond is de perfecte combinatie van blonde en bruine plukjes die in 2007 populair werd toen super model Gisele Bundchen het begon te dragen. Deze vorm van highlights is nog steeds populair.

Neem gerust contact met ons op voor advies.

Ons Adres

Kinkerstraat 2 - 1053DT Amsterdam

020-7856281 Mobiel 06-17627729

info@futurecoupes.nl

www.futurecoupens.nl

Ons bedrijf

Openings- Tijden

  • Ma - Vrij :
    11.00 uur - 19.00 uur
  • Zaterdag :
    11.00 uur - 17.00 uur
  • Zondag :
    Gesloten