Keratine behandeling

Keratine behandeling is een nieuwe gladmakende behandeling voor zowel glad haar, kroes haar en krullend haar, die gebaseerd is op keratine. Keratine herstelt haar en beschikt over de nodige eigenschappen om beschadigd haar te vernieuwen. 

Lees meer ..

Bewaren

Interlock hairextensions

Dit is een hairextensions techniek die de traditionele hairweave technieken vervangt. Deze haarverlenging techniek kan gebruikt worden voor (alle haartypen) glad haar, krullende haar, haar met slag en kroes gerelaxed haar.

Lees meer ..

Bewaren

Haar highlights

is het verven van plukjes van je haar. Hierdoor krijg je meer style in je haar.  Na het aanbrengen van highlights moet je je haar onderhouden met voedende shampoo en condioner voor geverfd haar. Met highlights wordt ook vaak bedoeld dat je lichte plukjes tussen het donkere haar laat aanbrengen. 

Lees meer.

Haarnetting

De specialist in haarnetting | De oplossing voor dun haar en kale plekken.

Dit is een door onze top kapper, Nancy ontwikkeld haarwerk systeem om problemen op te lossen voor mensen die heel dun haar hebben vooral op het voorste deel van de schedel.

Lees meer ...

Welkom bij Future Coupes Hairstudio


Future Coupes Hairstudio te Amsterdam is een kapsalon gespecialiseerd in alle soorten haar en haarbehandelingen. Voor haarverlenging, keratine hairextensions, interlock hairextensions, keratine behandeling, hairnetting en hairweave, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor knippen, haarverven, straighten, haarspoeling, blonderen, permanenten, curly, highlight, tangen, spiraalpermanent, dreadlocks zetten en uiteraard ook voor bruidskapsel. Lees meer....

Keratine hairextenions

Dit is een haarverlening techniek die heel goed past bij glad haar, krullend haar, haar met slag en kroes gerelaxed haar. De keratine hairextensions blijven 2 tot 6 maanden goed zitten zonder uit te vallen. 

Lees meer .

Haar blonderen

De beroemde styliste Ria Hazen zei ooit: blondines zijn sexy, brunettes verfijnt en roodharigen krijgen altijd aandacht. Ik denk dat blonde vrouwen zowel sexy zijn, verfijnd als aandacht krijgers.

Lees meer ..

Permanenten

is het aanbrengen van krullen in het haar. Permanenten van haar is oude techniek die al heel lang geleden werd gebruikt. Maar permanenten van haar is nog steeds populair. 

Lees Meer.

Bewaren

Haarverzorging

Terwijl hairextensions je veel diversiteit bieden en tegelijkertijd je eigen haar beschermen, mag je, je eigen haar natuurlijk niet verwaarlozen. Verzorging van je eigen haar, terwijl er keratine hairextensions of interlock hairextensions inzitten,

Lees meer

Bewaren

Openingstijden & Adres

Maandag t/m Zaterdag 10.30 tot 18.30

Kinkerstraat 2

1053DT Amsterdam

Telefoon : 020-7856281 Mobiel 06-17627729

E-mail : info@futurecoupes.nl

KvK 33214366 0000

 

www.dobuy.nl    www.haarproductenkopen.nl

    Wij maken voor onze keratine behandeling gebruik van producten van het merk Amazon series. lees meer..

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Black Hair straighten of relaxen

Black Hair straighten of relaxen Om black hair te relaxen kan gebruik worden gemaakt van de traditionele relax middelen of de keratine behandeling. Door de keratine behandeling wordt je haar op een natuurlijke manier gerelaxed. Het keratine proteïne, dat hiervoor wordt gebruik is een stof die van nature in het haar aanwezig is. Het voordeel van de keratine behandeling is dat je het ook kunt gebruiken op gekleurd haar en haar dat gehighlight is en ook wanneer het haar recent andere behandelingen heeft gehad. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend advies voor je haar.